Френският защитник на Левски Жереми Петрис ще бъде подложен на

...
Френският защитник на Левски Жереми Петрис ще бъде подложен на
Коментари Харесай

Жереми Петрис минава фитнес тест преди двубоя с Лудогорец

Френският бранител на Левски Жереми Петрис ще бъде подложен на фитнес тест. Той ще покаже дали бранителят ще може да попадне в групата за утрешния конфликт против Лудогорец на " Герена ". Десният бек е малтретиран от травма дълго време. Именно тя му попречи да организира естествена подготовка.

През пролетта Петрис не е попадал в листата за дуелите, само че през последната седмица тренира на цялостни обороти. Вместо него пък Станимир Стоилов употребява Роналдо като краен защитник против Черно море (0:1), а по-късно Патрик-Габриел Галчев против Пирин (1:1).
 Левски притегля състезател на Пирин
Левски притегля състезател на Пирин

Без трансферна сума

Халфът на Левски Асен Митков се включи на цялостни обороти във вчерашната подготовка на тима. Юношеският национал беше малтретиран от болки в гърба и пропусна няколко занимания на тима. Единственият отсъстващ продължава да бъде Билал Бари, който се готви във фитнеса.

Треньорът на сините Станимир Стоилов ще може да разчита на Цунами и Андриан Краев на следващия ден. Левият бек пропусна визитата в Благоевград поради глоба. Наказанието си от 2 мач от БФС към този момент изтърпя и отбранителният халф.
 Илиана Раева дарила 2000 лв. за Левски
Илиана Раева дарила 2000 лв. за Левски

Съпругът й Наско Сираков оказал помощ с 60 000
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР