Френският защитник на Байерн (Мюнхен) Люка Ернандес е получил травма

...
Френският защитник на Байерн (Мюнхен) Люка Ернандес е получил травма
Коментари Харесай

Люка Ернандес с контузия в бедрото

Френският бранител на Байерн (Мюнхен) Люка Ернандес е получил контузия на бедрен мускул, което е наложило насилствената му промяна при успеха с 5:0 над Фортуна (Дюселдорф) в дуела от 29-ия кръг. Той излезе от игра при 3:0, а мястото му зае Микаел Кюзанс.
 Цялата Бундеслига към този момент е в краката на Левандовски, полякът на крачка от връх (видео) " Имаше проблеми и по тази причина не искахме да рискуваме ", сподели треньорът на баварците Ханзи Флик, който сложи доста висока оценка на играта на своя тим.
" След мача с Борусия (Дортмунд) (б.р. извоюван с 1:0) беше значимо да покажем, че няма да понижаваме оборотите. Това се появи още от първата секунда. Бяхме нападателни и не дадохме нито един късмет на противника. Радва ме, че всички в тима се поддържат и стимулират един различен. Пред мен стои задачата да проведа сполучлив сезон. В Байерн постоянно задачата е купата. Близо сме до постигането на тази цел ", добави Флик. Бундеслига 29 кръг, събота 30 май  Байерн Мюнхен 5:0краен резулат  Фортуна Дюселдорф
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР