Френският защитник Адил Рами определи себе си като жокер, въпреки

...
Френският защитник Адил Рами определи себе си като жокер, въпреки
Коментари Харесай

Адил Рами: Аз съм жокерът на Франция

Френският бранител Адил Рами дефинира себе си като " жокер ", макар че към момента не е играл на международното състезание в Русия. Той има вяра, че към момента е има значима роля в тима, даже и да не излезе на терена в петъчния четвъртфинал против Уругвай в Нижни Новгород.

" Моята роля е да не преставам да въздействам положително на тима. Тук съм с всичките ми качества, с характера ми и със силата на духа ми. Опитвам да оказа помощ на младоците в тима да схванат, че геният не е задоволителен и би трябвало да бъдем готови да изстрадаме успехите. Да се борим до дъно ", съобщи 32-годишният защитник.

" Защитниците постоянно пробиват мъчно в тима. Особено когато тъкмо това звено се оправя добре. Но аз съм добре. Не съм сърдит и виждам позитивно на обстановката. В страна, в която има 66 милиона души, аз съм един от 23-та с място на международното състезание. Това е превъзходен късмет за мен и преди всеки мач се апелирам Раф (Варан) и Сам (Юмтити) да нямат проблеми. Няма да има значение дали съм играл, или не, в случай че стигнем до финала. Ще бъда толкоз благополучен, колкото и титулярите ", продължи той.

Рами добави, че настроението в тима е приповдигнато преди мача с Уругвай: " Рядко ми подхожда толкоз доста един тим. В него има както опитни, по този начин и доста млади играчи. Но няма обособени групи и се разбираме прелестно. Имаме почитание един към различен, само че няма бариери ". Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Франция 4:3краен резулат  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР