Френският вицешампион Пари Сен Жермен иска да се раздели с

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен иска да се раздели с
Коментари Харесай

ПСЖ дава Икарди на Ювентус, за да си върне Мойс Кийн

Френският вицешампион Пари Сен Жермен желае да се раздели с нападателя Мауро Икарди, защото има предпочитание да си върне Мойс Кийн от Ювентус, оповестява „ Le Parisien “. Наскоро се писа, че „ биаконерите “ към този момент са се свързали с представителите на Икарди. От Юве желаят да върнат аржентинеца в Италия, откакто не съумя да се наложи в състава на ПСЖ след прехвърлянето му от Интер.

Според информацията на френското издание, Ювентус не е в положение да даде желаната от ПСЖ сума за Икарди. Френският клуб има предпочитание да си върне огромна част от тези 50 милиона евро, които похарчи, с цел да притегли.

По тази причина двата тима могат да осъществят любопитна замяна – Кийн за Икарди. Смята се, че спортният шеф на парижани Леонардо желае ди върне в отбора Мойс Кийн, който се регистрира със 17 гола през предишния сезон, когато игра на „ Парк де Пренс “ чартърен от Евертън. 21-годишният италиански нападател още веднъж е чартърен тази година в Ювентус за два сезона, като в контракта има наложителна алтернатива за откупуването му за 17 милиона евро.

Кийн обаче към този момент е играл както за Евертън, по този начин и за Ювентус този сезон, което значи, че ПСЖ ще би трябвало да се споразумее по някакъв метод с ФИФА, защото, съгласно наредбите на централата, един състезател няма право да играе за повече от два клуба в един сезон, което прави договорката малко евентуална през януари.

Le club de la capitale a pensé à rapatrier Moise Kean en échange de Mauro Icardi, dans le viseur de la Juventus. Alors les fans du PSG, cet échange vous aurait plu?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР