Френският вицешампион Пари Сен Жермен е много близо до подписа

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен е много близо до подписа
Коментари Харесай

Потвърдено: Меси подписва с ПСЖ до часове

Френският вицешампион Пари Сен Жермен е доста покрай подписа на Лионел Меси, настояват „ Sky Sports Italia “ и журналистът Фабрицио Романо. Информацията гласи, че парижани към този момент приготвят контракта му, който ще бъде със период до юни 2023 година. Очаква се той да бъде показан на Меси и татко му Хорхе в идващите часове.

Самият Меси е подготвен да се причисли към ПСЖ, откакто и неговият някогашен съотборник Неймар е взел участие в убеждаването на аржентинеца през последните 24 часа. Преговорите вървят добре и се счита, че е малко евентуално приключването на договорката да отнеме прекалено много време.

В ПСЖ имат вяра, че имат положителни шансове да сключат съглашение с Меси, защото няма да нарушават разпоредбите за финансов феърплей.

Paris Saint-Germain are in advanced talks to sign former Barcelona forward Lionel Messi, according to Sky in Italy.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Романо добавя още, че отборът на Маурисио Почетино е единственият клуб, който се е обърнал непосредствено към Лео и Хорхе Меси от четвъртък вечерта, когато стана ясно, че нападателят ще напусне Барселона, без да употребява медиатор.

Предложението за контракт на ПСЖ ще включва и опция за удължение на съглашението до 2024 година.

Paris Saint-Germain have been the only club to approach Leo and Jorge Messi directly since Thursday evening - not using intermediary. Dressing room also ‘convinced’ that Leo’s coming.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР