Френският вицешампион Пари Сен Жермен е добавил крилото на Уулвърхемптън

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен е добавил крилото на Уулвърхемптън
Коментари Харесай

ПСЖ се насочи към звезда на Уулвс през лятото

Френският вицешампион Пари Сен Жермен е добавил крилото на Уулвърхемптън Педро Нето към листата си с цели през лятото, твърди „ Daily Mail “. Португалският национал, който неотдавна направи първия си старт от съвсем година, откакто получи фрактура на коляното предишния април, неотдавна подписа удължение на контракта до 2027 година с „ вълците “.

Въпреки това парижани са на пазара за ново крило на фона на предстоящото овакантяване на Килиан Мбапе през лятото в посока Реал Мадрид.

Смята се, че френският клуб се интересува още от звездата на Лийдс Юнайтед Рафиня, крилото на Барселона Усман Дембеле и от нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд.

22-гоздишният Нето струваше на Уулвс 16 милиона паунда през 2019 година, а от клуба възнаградиха упоритата му работа с ново двугодишно удължение на контракта п-рано този месец, което го свързва с клуба от „ Молиню “ до 2027 година.

ПСЖ се опита да подпише с Дембеле в последния ден от януарския трансферен прозорец, само че не съумяха да сключат договорка с Барселона. Евентуален трансфер на Рафиня пък ще зависи от цената и от това дали „ каталунците “ няма да се насочат към бразилеца, каквито информации има в последните дни.

Маркъс Рашфорд също остава в листата, само че това евентуално ще бъде единствено, в случай че треньорът Маурисио Почетино остане на „ Парк де Пренс “.

PSG keeping tabs on Wolves winger Pedro Neto as they seek to bolster their attack this summer
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР