Френският външен министър Жан-Ив льо Дриан коментира, че методът на

...
Френският външен министър Жан-Ив льо Дриан коментира, че методът на
Коментари Харесай

Методът на Тръмп не е начинът за справяне със Северна Корея, настоя Франция

Френският външен министър Жан-Ив льо Дриан разяснява, че " методът на Тръмп може да не е най-хубавият " метод за справяне със заканите, идващи от Северна Корея .

Говорейки пред френската телевизия BFMTV, Льо Дриан предизвести, че " обстановката е доста рискова " и че в случай че " крайностите " в реториката на Тръмп и вожда на Северна Корея продължат, би могло да има " случай ".

 Съединени американски щати
Съединени американски щати " вадят тоягата " против Северна Корея

Пхенян има цялостно право да смъква американски бомбардировачи

Френският външен министър се причисли към немския канцлер Ангела Меркел, критикувайки ескалацията на враждебната изразителност сред Вашингтон и Пхенян . През предходната седмица Меркел съобщи, че е " срещу сходни закани ", като означи, че " ние изрично не сме съгласни с американския президент " за това по какъв начин да се оправим със Северна Корея.

Льо Дриан акцентира заплахата от нуклеарен спор сред Северна Корея и Съединени американски щати , акцентирайки, че това е " интервал на напрежение, който не познаваме от края на Студената война ".

Пред Общото заседание на Организация на обединените нации през предходната седмица, Тръмп заплаши да " унищожи изцяло " Северна Корея, в случай че Съединени американски щати " са принудени да пазят себе си или съдружниците си ". Вождът на Северна Корея Ким Чен-ун отвърна на удара, сравнявайки реториката на Тръмп с " кучешки лай ".

 Съединени американски щати - Северна Корея: Войната невъзможна, в случай че...
Съединени американски щати - Северна Корея: Войната невъзможна, в случай че...

В Ким Чен-ун Тръмп открива своя двойник в театрализирането на властта или в илюзията за власт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР