Френският център на Олимпиакос Мусата Фал говори след победата на

...
Френският център на Олимпиакос Мусата Фал говори след победата на
Коментари Харесай

Мустафа Фал: Чувството беше невероятно

Френският център на Олимпиакос Мусата Фал приказва след успеха на тима му над Монако с 76:62 в полуфиналите на Финалната четворка от Евролигата. Тимът от Пирея подчини монегаските в един извънредно трагичен дуел, който се реши в третата четвърт - след страхотна игра на момчетата на Йоргос Барцокас и единствено две маркирани точки от противника. С 28 минути на паркета Фал вкара 12 точки за триумфа на своите в мача. Така гръцкият клуб ще срещне Реал Мадрид в неделния величествен край, който ще дефинира първенеца в шампионата.
 Реал още веднъж надлъга Барселона и оформи конфликт с Везенков и компания на финала Реал още веднъж надлъга Барселона и оформи конфликт с Везенков и компания на финала
" Това, което променихме през второто полувреме, беше експанзията. Мисля, че играхме доста добре в отбрана, подобрихме осъществяванията си в офанзива и се предвижвахме в действителност бързо. Това беше ключът. Оттеглихме се на полувремето със знанието, че нямаше какво повече да губим, не се страхувахме и си казахме " хайде да играем нашият баскетбол и да забележим какво ще стане ". Чувството беше необикновено, усещахме, че никой не може да ни спре в този миг. Феновете също ни дадоха доста сила ", сподели десетката на Олимпиакос.

Снимка: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР