Френският топ модел и актирса, наустоимата Летисия Каста и съпругът

...
Френският топ модел и актирса, наустоимата Летисия Каста и съпругът
Коментари Харесай

42-годишната красавица Летисия Каста чака четвърто дете /снимки/

Френският топ модел и актирса, наустоимата Летисия Каста и брачният партньор й - артистът Луи Гарел чакат бебе. 42-годишната Летисия е изловена от папараци в Париж, на фотосите на които се вижда заобленото й коремче, оповестяват европейски медии.
Това ще бъде четвъртото дете за актрисата: тя отглежда 19-годишна щерка Сатин, 14-годишен наследник Орландо и 11-годишна щерка Атина от предходна връзка. Съпругът на Каста Гарел също има щерка Селин, която осинови през 2009 година по отношение на актрисата Валерия Бруни-Тедески.
За връзката на Летисия и Луи стана известно през 2015 година, а през 2017 година сватбата на влюбените се състоя в Корсика.
Летисия е една от най-успешните дами в света на хубостта, модата и изкуството и безспорно е измежду знаците на Франция. Тя е родена на 11 май 1978 година в Понт Одмер, Франция. Потапя се във водите на международната популярност през 1993 година като момиче на GUESS. А сред 1998 и 2000 година е един от ангелите на Victoria's Secret.
По време на шеметнатта си кариера на модел Летисия е огрявала кориците на няколко велики фешън списания, като Vogue, Elle и Rolling Stone. А отвън кариерата си на топ модел се е потвърдила и като актриса, като най-известният филм с нейно присъединяване е "Астерикс и Обеликс против Цезар " (1999) с Жерар Депардийо и Кристиан Клавие. През 2010 година пък се появява във видеото на Риана към песента "Te Amo ", което е същински шлагер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР