Френският тенис директор и бивш играч от топ 100 в

...
Френският тенис директор и бивш играч от топ 100 в
Коментари Харесай

Директор в тениса: Федерер и Надал не биха направили тъпотиите на Джокович

Френският тенис шеф и някогашен състезател от топ 100 в ATP Жан-Франсоа Кожол не пропусна да даде мнението си за абсурда към шампионата " Адриа Тур " и последвалите събития.

Григор Димитров бе първият инфектиран след шоутата в Белград и Задар, където не се спазваше съвсем никаква мярка за обществена и физическа дистанцираност. После ковид се оказа, че имат уредникът Новак Джокович, Виктор Троицки, Борна Чорич и така нататък

Критиките са към сръбския №1 в тениса за неприятната му преценка на обстановката, които споделя и Кожол - шеф на шампионата в Марсилия и човек, който в никакъв случай не икономисва мнението си.

" Питате ме по какъв начин ще се отрази абсурдът към " Адриа Тур " на тениса - сподели пред в. " Екип " някогашният състезател. - Ами, не изключително доста, тъй като това е Джокович.

Той не е от ранга на Федерер и Надал като въздействие. Те са икони в спорта ни, а той - не. Отвън е прелестен, необятно скроен, огромна звезда. Но в него се крие доста яд и податливост към прочувствени решения.

Рафа и Роджър в никакъв случай не биха създали такава тъпота, такива л...а.

В случая Джокович и хората му са организирали нещо, което не е по протокола на ATP. Ние имаме подобен и той е доста непоколебим, напряко фрапантен.

Това е добър урок за всички какво може да се случи. Не може зрели хора, играчи на възраст и с опит, добре разбиращи обстановката, да се държат като младежи.

Очаквам в идващите дни Рафа и Роджър също да кажат мнението си по тематиката, само че е ясно какво ще е то. Това бяха цялостни нелепости! "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР