Френският специалист Ерве Ренар заяви, че неговият отбор Мароко е

Френският специалист Ерве Ренар заяви, че неговият отбор Мароко е ...

Селекционерът на Мароко: Не сме тук да се снимаме с паметниците.

Френският специалист Ерве Ренар заяви, че неговият отбор Мароко е аутсайдер в група В на Световното първенство ден преди първата среща с Иран утре. Но въпреки това, мароканците ще се борят за победа.

"За нас е повече от елементарно. В групата си имаме три отбора, които в ранглистата на ФИФА са над нас. Така че ние изхождаме от това, когато се подготвяме за мача с Иран, когато се подготвяме за мача с Испания, или когато се подготвяме за мача с Португалия, заяви Ренар на днешната пресконференция.

Morocco are the only African side unbeaten in the World Cup preparation.

2 wins - 1 draw - 0 losses
0 wins - 2 draws - 1 loss
0 wins - 2 draws - 1 loss
0 wins - 1 draw - 1 loss
0 wins - 1 draw - 2 losses pic.twitter.com/REfSauxBOA
— Maghrib Foot (@MaghribFoot) June 9, 2018 "Но искам да ви кажа, че не сме тук, за да се снимаме пред паметниците на културата в Санкт Петербург. Ние сме тук, защото искаме да се противопоставим на противниците си. Знам, че треньорът на Иран Карлош Кейрос е пълен с изненади, но откакто имаме яснота при жребия, ние научихме много за иранския отбор. Работим с цел да се представим на ниво вече шест месеца", заяви още опитният френски специалист, който е традиционен треньор на африкански отбори. Мондиал 2018 1 кръг, петък 15 юни Мароко 18:00предстои Иран

Източник: sportal.bg