Френският шампион Пари Сен Жермен не се затрудни при гостуването

...
Френският шампион Пари Сен Жермен не се затрудни при гостуването
Коментари Харесай

ПСЖ не се затрудни в Белгия, Мбапе с хеттрик за едно полувреме

Френският първенец Пари Сен Жермен не се затрудни при гостуването си на Брюж и ги победи с 5:0. Младата звезда Килиан Мбапе записа хеттрик (61-ата, 79-ата и 83-ата минута), а два гола добави Мауро Икарди (7-ата и 63-ата минута). Анхел Ди Мария пък се регистрира с три асистенции в дуела.

Още в седмата минута Мауро Икарди откри резултата. Анхел ди Мария центрира с външен фалц и аржентинецът засече топката на първа греда за 1:0.

В 30-ата минута вратарят на парижани Кейлор Навас не се ориентира добре и изрита топката в гърба на противник и тя замалко не влезе във вратата му.

През втората част хората на Томас Тухел означиха нови 4 попадения. Килиан Мбапе, който се появи като запаса в 52-ата минута, вкара хеттрик за по-малко от едно полувреме.

В 61-ата минута той беше прецизен с глава при добавка след неприятно избита топка от вратаря Симон Миньоле. Две минути по-късно Мбапе асистира на Икарди, който засече от близо в мрежата за 0:3.

В 79-ата минута Мбапе получи от подаване от Ди Мария, след което финтира бранител и означи.

Само четири минути по-късно още веднъж Ди Мария даде страховит пас с външен фалц за Мбапе, който без проблеми означи самичък против вратаря за крайното 0:5.

С тази победа парижани остават първи в група "А " с актив от 9 точки. Брюж са трети с две.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР