Френският разработчик на видеоигри Quantic Dream, известен със заглавия, като

...
Френският разработчик на видеоигри Quantic Dream, известен със заглавия, като
Коментари Харесай

Detroit: Become Human с над девет милиона продадени копия

Френският разработчик на видеоигри Quantic Dream, прочут със заглавия, като Heavy Rain, Beyond Two Souls и идна игра от света на „ Междузвездни игри “, се похвалиха, че Detroit: Become Human се е продал в над девет милиона копия по целия свят. През януари Quantic разкри, че играта се е продала в осем милиона копия, което значи, че през 2023 са добавили милион копия, което изобщо не е зле за заглавие на четири години.

Quantic Dream разгласиха Detroit: Become Human през 2018 като ексклузив за PlayStation. Междувременно те получиха огромна инвестиция от китайски издател, което им разреши да издадат сами играта за лични компютри в края на 2019. Други игри на студиото, които бяха налични само за платформата на Sony също бяха издадени за PC. Към сегашния миг Quantic Dream работят по Star Wars Eclipse, упоменатата игра от света на „ Междузвездни войни “. Известно е, че играта е в ранен стадий на разработка и надали ще я забележим до 2026/27. Наскоро те оповестиха, че работата по нея върви извънредно добре.

„ Наближаваме края на годината и сме горди да обявим, че общността на Detroit: Become Human набъбна с един милион души от началото на 2023. Това са девет милиона аргументи да ви благодарим на всички вас, че сте част от това премеждие и споделяте историите на Конър, Кара и другите “, написаха през тази седмица в профила си в „ Х “ Quantic Dream.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР