Френският производител Renault публикува снимки от интериора на петото поколение

...
Френският производител Renault публикува снимки от интериора на петото поколение
Коментари Харесай

Renault показа интериора на новото Clio

Френският производител Renault разгласява фотоси от интериора на петото потомство на компактния хечбек Clio. Премиерата на автомобила ще се състои при започване на март 2018 година на автомобилното ревю в Женева.

Според основния дизайнер на френската марка Лоренс ван дер Акер при създаването на новото Clio към 70% от времето е отделено за основаването на интериора. Хечбекът ще получи 10-инчов напълно цифрово арматурно табло, мултимедиен комплекс от ново потомство с обособен 9,3-инчов сензорен екран, както и сателитна навигация.
 Снимка 403082
Източник:

Използването на седалки с нова структура ще усилят свободното пространство в краката на задните пасажери с 26 милиметра. Освен това хечбекът ще получи по-голяма жабка, а размерът на багажника ще нарасне до 330 литра.
 Новото Renault Clio ще се създава главно в Турция
Един от най-успешните модели на Renault ще се създава в Турция

Френската компания построява цех за $115 милиона в страната на Босфора

Петото потомство на Renault Clio ще бъде построено върху усъвършенствана платформа CMF-B, която е в основата и на новия Nissan Micra. Двигателната гама ще включва 3-цилиндров елемент с работен размер от един литър, както и 1,3-литров четирицилиндров турбоагрегат, създаден взаимно с Mercedes-Benz. Дизеловата гама ще бъде показана от 1,5-литров мотор, генериращ 116 конски сили.

По-късно ще се появи версия на модела " сдържан хибрид " въз основата на дизеловия елемент и 48 волтова бордова електрическа силова система. Новото Renault Clio ще има и " наточена " RS-модификация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР