Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel

...
Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel
Коментари Харесай

Черепи и злато в клуба за милиардери на Гаел Бонел Санчес

Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) отвори своя клуб за милиардери в столицата точно на Антоновден. Бизнесменът, който е избрал да живее и работи в България, несъмнено съумя да притегли погледите с дизайна на своето заведение, което носи името „ The Miliarder Club”. То не определено инцидентно, защото концепцията му е да бъде единствено за хора, които желаят да изберат уюта и лукса в полите на Витоша.

Черепи в злато украсявят стените, големи LED екрани ни придвижват в саваната на Африка, а за чувството на мира способства и голямо африканското дърво баобаб, позиционирано в средата на клуба и играещо ролята на маси за гостите. Наргилетата в стъкленици във формата на калашници също укрепват атмосферта.

„ Използвах цялото си въображение, с цел да основа дизайнът на клуба, за чиято направа ми помогнаха доста дизайнерите на декори на едно от най-големите международни кино студия “Ню Бояна Филм “. “The Milliarder Club” с потенциал 80 души, а достъпът до него е с членски карти. Разбира се, всеки може да направи своята резервация и да посети клуба, съобразявайки се с неговите правила за достъп. Като един същински благородник, Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) прави подарък за всички дами, като им дава опция за безвъзмездни напитки на бара.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР