Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel

...
Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel
Коментари Харесай

Клуб за милиардери отваря врати навръх Антоновден

Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez), ще отвори най-новия и първокласен клуб в София точно на Антоновден, 17 януари.

Името на заведението е “The Milliarder Club” и не е определено инцидентно, защото концепцията му е да бъде единствено за хора, които желаят да изберат уюта и лукса в полите на Витоша.

“Реших да направя клуба, с цел да мога да дава на хората едно първокласно и изискано пътуване”, споделя притежателят и прибавя, че самият дизайн на клуба ще ни вкара в една неповторима златна барокова приказка, в която клиентите ще са основни герои. “Използвах цялото си въображение, с цел да основа дизайнът на клуба, за чиято направа ми помогнаха доста дизайнерите на декори на едно от най-големите международни кино студия “Ню Бояна Филм “.

“The Milliarder Club” с потенциал 90 души, а достъпът до него е с членски карти. Разбира се, всеки може да направи своята резервация и да посети клуба, съобразявайки се с неговите правила за достъп. Като един същински благородник, Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) прави подарък за всички дами, като им дава опция за безвъзмездни напитки цяла нощ (по едно на всеки час).
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР