Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel

...
Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel
Коментари Харесай

Нов клуб за милионери отваря в Софиял - slava.bg

Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez), който избра да работи и живее в България, e подготвен с новото си начинание.

Съвсем скоро предприемачът ще отвори първокласен нощен клуб за защита аудитория. Името му „ The Milliarder Club” и не е определено инцидентно, защото концепцията му е да бъде единствено за хора, които желаят да изберат уюта и лукса в полите на Витоша. „ Дизайнът е доста друг от това, което сте виждали до момента.

Идеята е напълно моя, дизайнерът на декори на „ Ню Бояна Филм “ ми оказа помощ да го направим”, споделя Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) и разкрива, че стените на клуба ще бъдат покрити с големи лед екрани, на които ще се въртят разнообразни фотоси от света, с цел да може гостите да се почувствта като на странствуване. Капацитетът на клуба е сред 70 и 90 души, като предпочитано ще се одобряват гостите, които имат членски карти. Посетителите ще могат да се насладят на маркови питиета, подбрани особено от притежателя за неговата публика. Като същински джентълмен, Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) ще направи и подарък за всички дами, притежателки на членски карти - те няма да заплащат нищо в клуба в избрани часове от деня, което се случва за първи път в България. Клубът ще отвори порти при започване на 2020 г, като притежателят дава обещание доста изненади, които могат да бъдат забелязани на www.miliarderclub.com.

“The Milliarder Club” е най-ексклузивният и съкровен клуб в София и в него важи с цялостна мощ фразата – каквото се случва в клуба, си остава в клуба “, разкрива още с намигане продуцентът, който напълно неотдавна показа своя линия часовници с подписи на известни персони. Първият подобен е с подписа на Наполеон Бонапарт, а измежду идващите са Айнщайн, Пикасо и Жул Верн.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР