Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel

...
Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel
Коментари Харесай

Гаел Бонел Санчес пуска часовник с автограф от Наполеон

Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel Sanchez), който избра България, с цел да живее и работи, е подготвен с новия си новаторски план.

След като показа своята водка с хайвер – Almas Vodka, в този момент предприемачът ще показа пред света напролет на 2020 година сбирка часовници с същински подписи на именити персони, оставили своята диря в международната история.



В новото си начинание, Гаел Бонел Санчес ще си партнира с швейцарския бранд „ Голай Спирер “ (Golay Spierer).
Първият подобен ще бъде с името и подписа на един от най-успешните военни пълководци в европейската история – Наполеон Бонапарт. Поводът е 250-годишнината от неговото рождение. Автентичният часовник ще бъде направен ръчно и единствено в един образец в цвят розово злато, като на задната страна ще има монета с лика на Наполеон.



„ Благодаря на „ Голай Спирер “, че харесаха концепцията ми и ми се довериха да създадем такава лимитирана сбирка от часовници. Всеки един от тях ще бъде в един единствен образец, просто тъй като Айнщайн е един, Моцарт, Леонардо да Винчи и така нататък “, споделя за своето начинание Гаел Бонел Санчес и добавя, че всеки от тях ще бъде със личен дизайн, според на коя известна персона е. Тъй като часовниците са лимитирани и единствено по един брой, те ще бъдат предлагани на търг. Първоначалната такса на аксесоарът с подписа на Наполеон е 50 000 евро и може да бъде открит тук: https://www.golay-spierer.ch/
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР