Френският президент започна обещания от него голям национален дебат. Своеобразният

...
Френският президент започна обещания от него голям национален дебат. Своеобразният
Коментари Харесай

Започна Големият дебат“ с френския президент Макрон

Френският президент стартира обещания от него огромен народен спор. Своеобразният разговор с французите има за цел да реши рецесията с " жълтите жилетки ". Дебатът включва тематики като фискалната политика, околната среда и демокрацията във Франция.

Градче с население близо 3800 души беше определено за начало на националния спор във Франция. В Гран Буртерулд,президентът се срещна с 600 кметове от региона Нормандия. Дебатът включва въпроси като кои държавни служби са непотребни, да се провеждат ли по-лесно референдуми и кои въпроси от бита като жилище и отопление да се вземат решение на локално, а не на национално равнище.

Някои от присъстващите се оплакаха от скоростта в законодателството.
Бернар Обрил, кмет на година Лизийо: Трябва да вземете незабавни ограничения и първо си мисля за гласуването. За да ни се има доверие, то би трябвало да е наложително. И второ, в случай че желаете да се справите с митингите ще ви би трябвало, ще ни би трябвало държавно управление на националното единение.
Преди това в книги за тъжби хората желаеха всеобщо връщане на налога " благосъстояние ".
 2300 думи съдържа писмото на Макрон, адресирано до французите 2300 думи съдържа писмото на Макрон, адресирано до французите
2300 - толкоз думи има в писмото на френския президент Еманюел Макрон, което се чака през днешния ден на страниците на локалния щемпел. С това обръщение Макрон по...

„ Жълтите жилетки “ считат, че сходен разговор с нацията не би трябвало се организира в зали и в интернет.

„ Може да се създадат икономии, в случай че нещата се провеждат по-добре, в случай че има повече отговорност “, посочи френският президент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР