Френският президент ни попари за членството в Шенген. Първо трябва

...
Френският президент ни попари за членството в Шенген. Първо трябва
Коментари Харесай

Чудото Се Случи След Протестите В София: Макрон Клекна!

Френският президент ни попари за участието в Шенген. Първо би трябвало да се направи промяна. Но пък сме се справяли качествено, разяснява той.
Франция поддържа България за Еврозоната, изясни още френският държавен глава. Всички условия за участие в ЕРМ 2 от нас били изпълнени, а влизане в чакалнята на Еврозоната трябвало да стане редом с влизане в банковия съюз.

Френският президент Еманюел Макрон поддържа, само че не напълно и интеграцията на Западните Балкани. Той желае участие, само че под условия. На брифинга след срещата в НДК той разяснява настоящите тематики за Съединени американски щати и Иран. Според него те са тест за суверенитета на Европа.

Решенията за Иран и търговията били доста ясни. Никакви диалози със Съединени американски щати не са вероятни, без освобождение на митата, отсече Макрон. В противоположен случай Европа, която изпълнявала споразуменията на СТО, щяла да отговори.

Потвърждаваме съглашението с Иран от 2015, посочи той. Франция поддържа предложенията на Европейска комисия за Иран. Европа би трябвало да бъде обединена и мощна, счита Еманюел Макрон.

За Западните Балкани до последно се водели ясни и точни диалози с всички страни. Франция поддържа развиването на инфраструктурата на Балканите, както и ограниченията за сигурност, написа нюз.бг.

Франция е за по-суверенна и по-единна Европа, акцентира президентът. В наш интерес е да изградим същински европейски суверенитет и да свържем Западните Балкани с Европейски Съюз, сподели той, само че не и за сметка на суверенитета на общността. Членството ще е премия за водачите в района, които реализират прогрес, по думите на Макрон.
Присъединяване може да има, откакто самият Европейски Съюз се реформира, съгласно него. Той упорства и за промяна в Еврозоната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР