Френският президент Еманюел Макрон заяви днес, че Европа вероятно ще

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви днес, че Европа вероятно ще
Коментари Харесай

Европа обмисля нови данъчни намаления, за да се стимулира растежът, заяви Макрон пред Тръмп

Френският президент Еманюел Макрон съобщи през днешния ден, че Европа евентуално ще реши да вкара нови данъчни понижения, с цел да даде подтик на отслабващата стопанска система, застрашена от реципрочните ограничения в комерсиалната война сред Съединените щати и техните международни сътрудници, съобщи Ройтерс.

Макрон сподели това на американския си сътрудник Доналд Тръмп малко преди спонтанния им обяд в Биариц, където водачите от Г-7 се събират довечера на тридневна среща на върха.

По думите му Европа се нуждае от нови принадлежности, с цел да даде подтик на стопанската система си.

" Вероятно ще решим да въведем нови данъчни понижения, което е един от методите да се даде нов (координиран) подтик ", добави Макрон, без да уточни детайлности.

Кабинетът на френския държавен глава към този момент не е дал отговор на молбата за коментар.

Френският президент Еманюел Макрон и американският му сътрудник Доналд Тръмп разговаряха през днешния ден на четири очи на спонтанен обяд преди началото на срещата на върха на Г-7 във френския курортен град Биариц, съобщи Франс прес.

Двамата ръководители разискаха тематиките на полемиките на форума, който се обрисува да бъде изключително под напрежение. Тяхната среща не беше планувана авансово.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР