Френският президент Еманюел Макрон заяви, че ЕС трябва да се

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че ЕС трябва да се
Коментари Харесай

Макрон: ЕС трябва да се заеме с климата, граничната сигурност и икономиката

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да се заеме с три основни целта - климат, гранична сигурност и стопанска система с взор към бъдещето, до момента в който жителите се готвят да отидат до урните този месец, с цел да гласоподават за или срещу европейския план. Той сподели това преди днешната среща на върха на Европейски Съюз в румънския град Сибиу, съобщи ДПА.

" Над 400 милиона европейски жители ще би трябвало да избират при доста ясна опция: желаеме ли да продължим да градим дружно, вероятно по друг метод, правейки нещата по-добре, или желаеме да разрушаваме, да разрушим Европа и да се върнем към национализма? ", съобщи Макрон. " Според мен това е решителен избор за идващите години ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Макрон изрази удовлетворение, че осем от страните членки на Европейски Съюз поддържат самодейността за климата, която той предложи за днешната среща на върха и изрази вяра и Германия да се причисли към нея. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР