Френският президент Еманюел Макрон вероятно се е развел със съпругата

...
Френският президент Еманюел Макрон вероятно се е развел със съпругата
Коментари Харесай

Сръбска медия разведе Макрон

Френският президент Еманюел Макрон евентуално се е развел със брачната половинка си Брижит, написа сръбският в. Вечерне Новости.

Причината за появяването на публикацията в таблоида е била, че стопанинът на Елисейския замък не е бил придружаван от жена си по време на първото посещаване на държавен глава на западноевропейската страна в Белград от осемнадесет години насам. Според таблоида двамата са прекратили своя дълготраен брак си през вчерашния ден на националния празник на Франция.

Заради визитата на Макрон в Белград и неговите покрайнини са били въведени драконовски ограничения за сигурност. Както към този момент писахме в столицата на балканската страна са били изпратени и бойци и офицери от Френския задграничен легион. В програмата на госта са включени и срещи с сътрудника му Александър Вучич, премиера Ана Бърнабич, както и диалог със сръбския външен министър Ивица Дачич.

Първият посланик на Сърбия е декларирал, че приготвя приятна изненада за госта. "Аз считам да извърша шлагера на френския артист Жо Дасен (1938 – 1980 г.) Champs Elysées ", е споделил Дачич.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР