Френският президент Еманюел Макрон смята, че пенсионната му реформа е

...
Френският президент Еманюел Макрон смята, че пенсионната му реформа е
Коментари Харесай

Макрон към Путин: Стачките във Франция не са заради руската пенсионна реформа

Френският президент Еманюел Макрон счита, че пенсионната му промяна е " нужна " и упорства, че в страната не се усеща " огромна угриженост " поради промените.
Дискретен от началото на стачката на пенсионната промяна, Еманюел Макрон отговори с малко мнения. Той беше запитан по тематиката на конференция след срещата на върха за мирния развой в Украйна, извършена в Париж в понеделник. Еманюел Макрон, обграден от съветския си сътрудник Владимир Путин, немския канцлер Ангела Меркел и украинския президент Владимир Зеленски, съобщи:
„ Всички към масата знаят, че промяната е от значително значение за страната и че тя би трябвало да бъде осъществена. Това е отговорност на държавното управление и предизвестията ще бъдат направени “.
Макрон даде шир на възприятието си за политически комизъм: “ Успокоих изцяло Владимир Путин, казвайки, че демонстрациите в Париж не се отнасят до използването на пенсионната промяна в Русия “, усмихна се Еманюел Макрон.
През юни 2018 година Владимир Путин се изправи пред мощни обществени митинги, когато планираше да реформира съветската пенсионна система. По-специално той искаше да увеличи възрастта за пенсиониране на дамите. Владимир Путин отдръпна промяната, като дефинира възрастта за пенсиониране на дамите на 60 години, до момента в който първичният текст предвиждаше 63-годишна възраст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР