Френският президент Еманюел Макрон ще разкрие днес дългоочаквания си план,

...
Френският президент Еманюел Макрон ще разкрие днес дългоочаквания си план,
Коментари Харесай

Макрон ще предложи решения в отговор на исканията на жълтите жилетки

Френският президент Еманюел Макрон ще разкрие през днешния ден дълго чакания си проект, ориентиран към облекчаване на 5-месечните митинги на " жълтите жилетки ", които навредиха на ръководството му, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Макрон ще произнесе тирада в Елисейския замък, въз основа на 3-месечния народен спор, който имаше за цел да отговори на недоволството на стачкуващите посредством срещи в кметства и събиране на недоволства по интернет.

Очаква се френският президент да отговори на безпокойствата, свързани с намаляването на покупателната дарба, чрез намаляването на налозите за семействата с ниски приходи и ограничения за повишение на пенсиите и за подкрепяне на самотни родители. Той може също така да улесни инициирането на локални референдуми от елементарните хора, отбелязва АП.

Протестиращите считат, че центристът Макрон отдава желание на богатите, и упорстват за по-голямо тъждество в приходите.

Френският президент в началото възнамеряваше да разгласи ограниченията предходната седмица в понеделник, само че отсрочи речта си поради пожара същия ден в парижката катедрала " Нотр Дам ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР