Френският президент Еманюел Макрон се опитва да докаже, че е

...
Френският президент Еманюел Макрон се опитва да докаже, че е
Коментари Харесай

Макрон се доказва като зелен и загрижен за климатичните промени

Френският президент Еманюел Макрон се пробва да потвърди, че е фактически другарски надъхан към зелените политики , отбелязва " Асошиейтед прес ".

Неговата центристка партия се бори да очарова гласоподавателите преди евроизборите във Франция в неделя. Макрон беше хазаин през днешния ден на съвещание на нов орган, наименуван " Съвет за отбрана на околната среда ", моделиран по метода, по който той се оправя с националната сигурност.

Той съобщи: " Вече не е време за думи ... Трябва да вземаме решения . " Той разпоредил на държавното управление си да оцени политиките, свързани с околната среда и новия орган да излезе с нови хрумвания до юли, снабдявайки ги със зелени политики, цялостни с насоки за деяние.

Макрон се опълчи на американския президент Доналд Тръмп по отношение на нуждата от битка с климатичните промени , само че е подложен на рецензии от деятели и гласоподаватели, които настояват, че в действителност не прави задоволително, с цел да отбрани околната среда .

Критици отхвърлиха днешната среща като " зелено промиване " или препакетиране на политиките с другарски към околната среда език.

Междувременно други настояват, че политиката на Макрон във връзка с климата отива прекомерно надалеч, в това число доста протестиращи зад придвижването на жълтите жилетки във Франция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР