Френският президент Еманюел Макрон се обяви в защита на начина,

...
Френският президент Еманюел Макрон се обяви в защита на начина,
Коментари Харесай

Макрон: Има неща, които не знаем за начина, по който се справи Китай с коронавируса

Френският президент Еманюел Макрон се разгласи в отбрана на метода, по който се оправят европейските страни с новия ковид спрямо Китай, написа европейската редакция на Politico.
„ Нека не бъдем толкоз наивни и да споделяме, че Китай беше доста по-добър в оправянето с това “, съобщи френският водач в изявление пред Financial Times в четвъртък. „ Не знаем. Определено има неща, които са се случили и ние не знаем за тях “, съобщи БГНЕС.
Неговите забележки идват на фона на дипломатическата престрелка сред Париж и Пекин, като съгласно Politico Китай е положил интензивни старания да показа в позитивна светлина метода, по който се е справил с епидемията, от време на време за сметка на западните си сътрудници, като Франция.
Макрон предизвести против удари по главните свободи, нанесени в името на ръководството на рецесията, в това число вътре в Европейски Съюз.
„ Някои страни в Европа направиха този избор “, съобщи той, наподобява визирайки новият закон в Унгария, който разреши на премиера Виктор Орбан да ръководи посредством указ без избрана времева рамка. „ Не можем да го приемем. Не можете да изоставяте фундаменталното си ДНК на съображение, че има здравна рецесия “.
Освен това Макрон възобнови натиска си към Брюксел да издаде общи задължения, с които да бъде финансирано икономическото възобновяване след ковид .
Френският президент съобщи, че „ може да бъде публикуван общ дълг с общи гаранции “, с цел да се помогне на европейските страни да финансират напъните си за поддръжка на стопанската система, която получи тежък удар от ограниченията против вируса.
„ Ако през днешния ден не можем да създадем това, споделям ви, че популистите ще завоюват - през днешния ден, на следващия ден, ден по-късно, в Италия, Испания, може би във Франция и на други места “, сподели той, обрисувайки това като въпрос на оцеляване за Европейски Съюз.
„ Вярвам, че Европейски Съюз е политически план. Ако това е политически план, човешкият фактор е приоритет “, сподели той.
Германия и Холандия, наред с други, се опълчиха на начинания, включващи издаване на взаимен дълг за битка с плануванаъа криза, в това число по този начин наречените „ корона облигации “.
Ухан поправя информацията за смъртните случаи
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР