Френският президент Еманюел Макрон работи по таен мирен план за

...
Френският президент Еманюел Макрон работи по таен мирен план за
Коментари Харесай

Sky News: Макрон тайно договаря с Китай край на войната в Украйна

Френският президент Еманюел Макрон „ работи по скришен кротичък проект за Украйна с Китай “, предаде Sky News. Твърди се, че Еманюел Макрон работи върху скришен проект с Китай за привличане на Русия и Украйна на масата за договаряния още това лято.

 

Според " хора, осведомени с проектите ", Макрон е упълномощил на своя външнополитически консултант Еманюел Бон да си сътрудничи с китайския началник на външната политика Ван И, с цел да изработят " рамка ", която може да се употребява като насочна точка за бъдещи договаряния сред Москва и Киев, оповестява Bloomberg.

 

Това се случва единствено дни, откакто френският президент се завърна от спорно пътешестване до Китай, по време на което сподели на Си Дзинпин, че „ разчита “ на Китай да „ вразуми Русия “ и да постави завършек на войната.

По време на пътуването си до Пекин той провокира дискусия, като сподели, че Европа не би трябвало автоматизирано да следва политиката на Съединени американски щати във връзка с Тайван и би трябвало да заобикаля " рецесии, които не са наши ".

 

Източници: skynews.com, fakti.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР