Френският президент Еманюел Макрон призова за твърдост при отказване на

...
Френският президент Еманюел Макрон призова за твърдост при отказване на
Коментари Харесай

Макрон втвърдява тона по отношение на имиграцията

Френският президент Еманюел Макрон прикани за неотстъпчивост при отричане на правото на леговище и изрази страдание, че броят на подадените във Франция молби " в никакъв случай не е бил толкоз висок ", до момента в който " потокът на влизащите в Европа в никакъв случай не е бил толкоз слаб ", съобщи Франс прес.

" Претендирайки да бъдем хуманисти, от време на време сме прекомерно небрежни ", съобщи Макрон на среща при закрити врата нощес. На нея участва цялото държавно управление, както и към 200 депутати и сенатори от партията на президента и съюзнически обединения.

Около 2 седмици преди парламентарния спор за имиграцията, плануван за 30 септември и 2 октомври, Макрон акцентира, че държи на правилото за правото на леговище, само че порица злоупотребите с него, осъществявани от ' " мрежи ".

" Нямаме право да не се надигнем пред този въпрос ", акцентира Макрон, добавяйки, че имиграционните служби би трябвало да бъдат по-ефикасни и по-хуманни.

Френският президент напомни придвижването на " жълтите жилетки ", провело голям брой митинги, от време на време придружени от принуждение. Той предизвести, че някои категории от популацията към момента са неспокойни, и прикани своята партия да не си разрешава да бъде " буржоазна партия ", която подценява мнението на по-бедните съсловия, клонящи към крайната десница.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР