Френският президент Еманюел Макрон призна в интервю за американското сп.

...
Френският президент Еманюел Макрон призна в интервю за американското сп.
Коментари Харесай

Макрон призна, че кризата с жълтите жилетки е била полезна за него

Френският президент Еманюел Макрон призна в изявление за американското сп. " Тайм ", че по някакъв метод рецесията с " жълтите жилетки " е била доста потребна за него, защото го е предиздвикала да промени отношението си към французите, съобщи Франс прес.

``
реклама

Движението на " жълтите жилетки ", което бързо набра мощ и се опълчва от месеци на обществената и данъчната политика на държавното управление, изведе на улицата стотици хиляди французи след възникването си през ноември 2018 година

В средата на петгодишния си мандат Макрон сподели, че се намира " в Долината на гибелта ", сред реализирането на промените и появяването на резултатите от тях. " Краят на Долината на гибелта ще настъпи в деня, когато имаме налице резултати ", означи той.

" В нашата страна обичаме да ни ръководят, само че желаеме да убием ръководещите ни ", добави той, имайки поради екзекутирането на крал Луи Шестнайсети от революционерите през 1793 година

Моето предизвикателство е да се вслушвам в хората повече, в сравнение с при започване на мандата си, сподели президентът в пространното изявление, снимано преди 10 дни в Елисейския замък.

В отговор на въпрос за обществената рецесия, раздрусала ръководството му, той акцентира, че по избран метод " жълтите жилетки " са били нещо доста потребно за него, защото му напомнили какъв би трябвало да бъде.

" Вероятно съм основал усещането, че желая да извърша промени срещу волята на народа. Понякога нетърпението ми се възприемаше като неспокойствие във връзка с французите, само че не е по този начин ", добави Макрон.

" Сега мисля, че би трябвало да отстранявам повече време да изяснявам къде се намираме и какво тъкмо желаеме да създадем ", сподели президентът, откакто в петък предходната седмица разгласяването на нов план за пенсионни промени провокира съществени транспортни проблеми в Париж и региона.

Европейското издание на " Тайм " посвещава на Еманюел Макрон корицата на собствен брой за повторно, откогато той е президент. За първи път това стана през ноември 2017 година, когато списанието го показа като " идващия лидер на Европа " (... ), " стига да се оправи с ръководството на Франция ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР