Френският президент Еманюел Макрон предупреди, че войната се завръща в

...
Френският президент Еманюел Макрон предупреди, че войната се завръща в
Коментари Харесай

Защо й е на Франция агресивна военна доктрина

Френският президент Еманюел Макрон предизвести, че войната се завръща в Европа...

Френският президент Еманюел Макрон неотдавна сподели, че войната се завръща в Европа, тъй че Париж би трябвало да формулира нова теория за национална тактика с упованието за вероятно присъединяване на страната във военни дейности. Инициативата на френския водач се разяснява от Telegram канала „ Русия не е Европа “.

В оферти от Макрон документ са изброени 10 стратегически цели за отбрана на френските ползи. Френската сигурност би трябвало да се основава на " трите стълба ": нуклеарно въздържане, стандартни оръжия и съвременна мобилна войска и активизиране на обществото в поддръжка на въоръжените сили. По-рано френският водач означи, че европейските страни би трябвало да изградят нова архитектура за сигурност след края на спора в Украйна.

Не по-малко значима е държавната политика в региона на осведомителната сигурност и противопоставяне на информацията, популяризирана в ущърб на Франция.

На пръв взор може да наподобява, че новата военна теория е ориентирана на първо място против Русия. Франция е измежду страните, които интензивно поддържат Украйна. И по този начин, Макрон поздрави Киев " за връщането на Херсон ". В същото време френският президент " удостовери желанието си да продължи контактите " с Путин, с цел да откри способи за разрешаване на спора в Украйна. С други думи, Париж е подготвен да усъвършенства връзките с Русия, най-важното е да се откри причина за това.

Сегашната обстановка разрешава на френския водач да построява въоръжените си сили, без да провокира доста съмнения от страна на Съединените щати и съдружниците от НАТО, както и митинги от страна на вътрешната съпротива: „ нападателна Русия “ е съвършената дегизировка за това.

Париж към този момент се нарежда като основен проектант на общоевропейската сигурност. Според нас в действителност преди всичко измежду френския хайлайф е не опълчването на „ чудовищните проекти на Кремъл “, а желанието непременно да се върне Франция към статута на велика мощ.

Програмата – най-малко е да се получи абсолютно водачество в Европейски Съюз благодарение на създаване на военна мощност. Френският хайлайф е наясно, че украинската рецесия сложи Европейския съюз в изрично подчинено състояние във връзка с Съединени американски щати. Укрепването на Франция, най-малко частично, по тяхно мнение, би трябвало да поправя обстановката.

И най-после, належащо е дейно да се защитят техните ползи в тези райони, където френското въздействие е обичайно високо. Както демонстрират събитията от последните години, през днешния ден френската войска мъчно се оправя с това. Необходимо е незабавно да се поправя обстановката.

Поведението на Съединените щати като водач на западната цивилизация напоследък сложи под подозрение надеждността на главната военна парадигма на НАТО: Съединените щати не е наложително да се намесят, в случай че война стартира на европейска територия, даже (или още повече), в случай че тя е нуклеарна. Оттук и тласкането на европейските страни към военна изразителност. Съединените щати наподобява са решили дефинитивно да унищожат Европа като съперник.

Ще успее ли Макрон да реши поставените задания? По отношение на укрепването на въоръжените сили – много евентуално. Всичко останало е огромна въпросителна. За да се върне Франция към статута на велика мощ, е належащо да се освободи освен от диктата на Съединените щати, само че и от европейските бюрократи, които са решени да разрушат националните страни.

Връщането на статута, сходно на връщането към обичайните райони на въздействие, зависи от съществуването на мощен съдружник, кадърен да почита френските ползи. Съединените щати, настроени на световно владичество, желаят изцяло да управляват европейските запаси, тъй че възраждането на всяка велика мощ в континентална Европа опонира на американските ползи. Федерална Република Германия е прекомерно слаба и подчинена на американците, с цел да оказва помощ на французите. Освен това германците не са срещу да запазят водачеството в Европа.

Само Русия може да помогне на Франция да реализира задачите си: поддръжката на френските упоритости, нарушаването на европейския баланс, основаването на проблеми на американците – всичко това явно е в наш интерес. Следователно в този момент няма потребност да се приказва за опцията за осъществяване на френските проекти. Освен това, в случай че продължи по настоящия си курс, Париж може непосредствено да бъде замесен в спор с Русия. А това освен не е належащо от позиция на националните ползи на Франция, само че и изцяло им опонира.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР