Френският президент Еманюел Макрон отрече твърденията, че бившият му бодигард

...
Френският президент Еманюел Макрон отрече твърденията, че бившият му бодигард
Коментари Харесай

Макрон отрече слуховете, че уволненият бодигард е негов любовник

Френският президент Еманюел Макрон отхвърли изказванията, че някогашният му телохранител е негов ухажор, написа Lentata.com.

Миналата седмица 26-годишният Александре Бенала беше уволнен от поста си на началник на защитата на Макрон откакто в медийното пространство се появи видео, в което се вижда по какъв начин бие протестиращи, до момента в който е с полицейска каска на главата си.

Бенала беше арестуван, а президентът Макрон сподели, че дейностите му са „ разочароващи ” и  че са „ изменничество. ”

В послание до депутатите френският президент сподели, че Бенала не е негов ухажор и че той няма достъп до кодовете за нуклеарните оръжия на Франция.

Макрон се обърна към представители на своята партия En Marche с думите: „ Александре Бенала в никакъв случай не е имал достъп до кодовете за нуклеарно оръжие... Александре Бенала не е мой ухажор ”.

Това е вторият път, в който Макрон отхвърля, че е забъркан в гей спекулация.

Първия път се случи, когато уволни шефа на Радио Франция, 41-годишният Матю Галет. Тогава се говореше, че го уволнява, с цел да потуши слуховете за връзка с него.

Макрон отхвърли слуховете за интимна връзка с Александре Бенала (вляво).

„ Това, което се случи на първи май е извънредно, съществено и за мен беше разочароващо и предателско ”, разяснява Макрон.

Френският държавен глава разкритикува медийното отразяване на случая, а това докара до спад в известността му, оповестява The Telegraph.

Той сподели: „ Нашата преса към този момент не търси истината ”.

„ Медиите споделят: „ Вижте! Снимки на една избрана сцена (насилието на Бенала) ”. Неприемливо е, да, и го отхвърлям, само че бих желал да видя сцената преди и по-късно, да видя подтекста и какво се е случило.

Тези фотоси от предпочитание да се покаже истината ли се разгласяват? ”, запита Макрон и загатна, че медиите не са работили обективно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР