Френският президент Еманюел Макрон обеща подновен натиск за реформиране на

...
Френският президент Еманюел Макрон обеща подновен натиск за реформиране на
Коментари Харесай

Еманюел Макрон обеща нов натиск за реформи, за да се противопостави на крайнодесните съперници

Френският президент Еманюел Макрон даде обещание възобновен напън за реформиране на пазара на труда и понижаване на бюрокрацията за бизнеса, като в същото време направи повече, с цел да помогне на притиснатата от инфлацията междинна класа до момента в който се стреми да рестартира втория си мандат.

В широкообхватна конференция във вторник вечерта в Елисейския замък Макрон изложи целите за новото държавно управление, което назначи предходната седмица след плевел интервал, белязан от парламентарни борби и вълнения.

Той хвърли дейностите в подтекста на битката за ограничение на възхода на крайната десница, водена от безконечния му противник Марин льо Пен, потвърждавайки, че държавното управление би трябвало да работи за справяне с проблеми, които тласкат гласоподавателите към неговите съперници “ оръжия, като безработица, влошени публични услуги и незаконна имиграция.

„ Нуждаем се от по-силна и по-справедлива Франция, която се основава на действителностите “, сподели Макрон, критикувайки Националното заседание на Льо Пен като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР