Френският президент Еманюел Макрон има над 90% шанс да спечели

...
Френският президент Еманюел Макрон има над 90% шанс да спечели
Коментари Харесай

Анализатори вещаят лесна победа на Макрон на втори тур

Френският президент Еманюел Макрон има над 90% късмет да завоюва балотажа на президентските избори в неделя против крайнодясната претендентка Марин Льо Пен. Това демонстрират коефициентите, предлагани от политическите анализатори във Англия, оповестява " Ройтерс ".

През последните няколко дни преднината на Макрон в социологическите изследвания се повишава до приблизително над 55% против 45% в интерес на неговия противник, против който ще се изправи в ефирен спор по-късно през днешния ден.

Уебсайтовете на William Hill и Paddy Power дадоха коефициенти, предполагащи 90,9% късмет за победа на сегашния президент, до момента в който Betfair Exchange му отрежда 92,6%, а Ladbrokes - 94,1%.

Високите коефициенти обаче не са гаранция за крайния резултат. През 2016 година да вземем за пример залозите бяха най-вече в интерес на това Англия да гласоподава за оставане в Европейския съюз на референдума на 23 юни.

Въпреки че френските финансови пазари бяха разтърсени преди първия тур на изборите, когато Льо Пен доближи до 48,5% гласоподаватели, възнамеряващи да гласоподават за нея, изследванията за сегашната преднина на Макрон успокоиха вложителите.

Льо Пен и Макрон ще се изправят един против различен на втория тур на президентските избори във Франция на 24 април. Първоначално изследванията сочеха, че този път конкуренцията сред двамата ще бъде доста по-оспорвана, в сравнение с през 2017 година, когато Макрон съумя да надделее над политическата си съперничка с лекост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР