Френският президент Еманюел Макрон има над 90% шанс да спечели

...
Френският президент Еманюел Макрон има над 90% шанс да спечели
Коментари Харесай

Анализатори вещаят лесна победа на Макрон на втори тур

Френският президент Еманюел Макрон има над 90% късмет да завоюва балотажа на президентските избори в неделя против крайнодясната претендентка Марин Льо Пен. Това демонстрират коефициентите, предлагани от политическите анализатори във Англия, оповестява " Ройтерс ".

През последните няколко дни преднината на Макрон в социологическите изследвания се повишава до приблизително над 55% против 45% в интерес на неговия противник, против който ще се изправи в ефирен спор по-късно през днешния ден.

Уебсайтовете на William Hill и Paddy Power дадоха коефициенти, предполагащи 90,9% късмет за победа на сегашния президент, до момента в който Betfair Exchange му отрежда 92,6%, а Ladbrokes - 94,1%.
 Саркози поддържа Макрон за президент, разчита на опита му
Саркози поддържа Макрон за президент, разчита на опита му

Ангажиментът на Макрон към Европа бил явен и категоричен

Високите коефициенти обаче не са гаранция за крайния резултат. През 2016 година да вземем за пример залозите бяха най-вече в интерес на това Англия да гласоподава за оставане в Европейския съюз на референдума на 23 юни.

Въпреки че френските финансови пазари бяха разтърсени преди първия тур на изборите, когато Льо Пен доближи до 48,5% гласоподаватели, възнамеряващи да гласоподават за нея, изследванията за сегашната преднина на Макрон успокоиха вложителите.

Льо Пен и Макрон на президентските избори във Франция на 24 април. Първоначално изследванията сочеха, че този път конкуренцията сред двамата ще бъде доста по-оспорвана, в сравнение с през 2017 година, когато Макрон съумя да надделее над политическата си съперничка с лекост.
 Льо Пен назова Макрон най-авторитарния президент на Франция
Льо Пен назова Макрон най-авторитарния президент на Франция

Никога не сме имали президент, който да е посочил повече признаци на екстремизъм, твърди тя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР