Френският президент Еманюел Макрон и преди е водил страната към

...
Френският президент Еманюел Макрон и преди е водил страната към
Коментари Харесай

Марин льо Пен: Макрон доведе Франция до хаос, а сега и до война

Френският президент Еманюел Макрон и преди е водил страната към безпорядък и последните му изказвания демонстрират, че той се е насочил към война. Това написа водачът на дясната партийна секта „ Национално обединяване ” Марин льо Пен в обществените мрежи.

 „ Досега знаехме, че Еманюел Макрон ни води към безпорядък, само че от нощес разбрахме, че той също желае да ни води към война “, написа Льо Пен на страницата си в обществената мрежа X (Twitter).

Тя означи какъв брой умерено и невъзмутимо Макрон приказва в скорошно изявление за „ най-лошото, което може да се случи на страната “.

„ Сякаш да въвлечеш Франция във война не е по-трудно от това да се опиташ да станеш от стола “, подлага на критика Льо Пен.

Лидерът на партията на френските патриоти Флориан Филипо съобщи, че когато приказва за екзистенциалната опасност за Франция в Украйна, Макрон желае да оправдае опцията за нуклеарна офанзива. Той упрекна Макрон, че желае да увеличи равнищата на напрежение и боязън у хората. " Каква безнаказаност ”, сподели Филипо. „ Всички сили на света би трябвало да отговорят. "

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР