Френският президент Еманюел Макрон и британският премиер Тереза Мей позираха

...
Френският президент Еманюел Макрон и британският премиер Тереза Мей позираха
Коментари Харесай

Макрон и Мей със селфи като филмови звезди

Френският президент Еманюел Макрон и английският министър председател Тереза Мей позираха за селфи от вида „ Филмови звезди на Оскари ". Вчера двамата са посетили музея „ V&A " във Англия, а тази заран Мей разгласява фотография, ознаменуваща събитието.

Макрон и Мей са заобиколени от младежи - французи и британци, имащи отношение към културните, спортните и културните връзки сред двете страни. Снимката бе оприличена на селфитата, които филмовите звезди обичайно си вършат по време на церемонията за премиите Оскар.

Според Мей Англия и Франция имат мотив да честват поради съществуването на надарени хора с полезности, които свързват двете страни. Френският президент и английският министър председател подписаха контракт за надзор на имиграцията.

По думите на Макрон съглашението планува да се редуцира времето за разглеждане на случаите на мигрантите, които се събират в северното френско пристанище Кале с вярата да стигнат до Англия, и по този начин процедурите във връзка с тях ще са по-хуманни и по-ефикасни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР