Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Еманюел Макрон към Владимир Путин: Спрете руското настъпление в Украйна

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на удостовери през днешния ден в телефонен диалог с съветския си сътрудник Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През настояванията на интернационалната общественост за прекъсване на съветската атака и неотложно преустановяване на огъня в Украйна, заяви Елисейският замък, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1345
Макрон се обадил на Путин " по искане " на украинския си сътрудник Володимир Зеленски, с който беседва " няколко пъти през последните часове ", добави президентската канцелария.

Френският президент призовал Путин да спре ударите против цивилни в Украйна, да пази гражданската инфраструктура и да подсигурява сигурен достъп до значими пътища, изключително южно от Киев, заяви Елисейският замък.

" Президентът Путин удостовери готовността си да се ангажира с тези три въпроса ", означи френското президентство.

Макрон е апелирал също за " ценене на интернационалното филантропично право и отбрана на цивилното население, в това число доставка на помощ, в сходство с резолюцията, импортирана от Франция в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", уточни Елисейският замък, допълвайки, че двамата президенти са се споразумели да останат в контакт през идните дни.

Путин е споделил на Макрон, че уреждането на спора е допустимо единствено, в случай че Украйна разгласи неутралитет, в случай че бъде " денацифицирана ", " демилитаризирана " и съветският надзор над анексирания полуостров Крим бъде публично приет, заяви Кремъл.

" Русия е отворена за договаряния с представители на Украйна и чака (преговорите) да доведат до мечтаните резултати ", добави Кремъл.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1345  Украйна публично изиска участие в Европейски Съюз Украйна публично изиска участие в Европейски Съюз  Приключиха руско-украинските договаряния в Беларус Приключиха руско-украинските договаряния в Беларус  Родители на убити и пленени руснаци са заплашвани, с цел да не приказват Родители на убити и пленени руснаци са заплашвани, с цел да не говорят
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР