Френският президент Емануел Макрон се готви да приеме президента на

...
Френският президент Емануел Макрон се готви да приеме президента на
Коментари Харесай

Макрон посреща Путин във военно укрепление и то съвсем скоро

Френският президент Емануел Макрон се готви да одобри президента на Руската федерация Владимир Путин на 19 август във Форт Брегансон. Френският водач заяви това в събота в ефира на телевизионния канал BFM.

„ Подготвям се за среща с съветския президент Владимир Путин, която ще се организира в Форт Брегансон след няколко седмици - на 19 август “, съобщи президентът на Франция, представен от "Фокус ".

Отговаряйки на въпроси на публицисти, Макрон сподели, че е избрал Форт Брегансон, една от летните резиденции на президентите на Франция, заради това, че това е "удобно място за работа, можете да се организират всички интернационалните телефонни диалози, да се одобряват задгранични водачи ".

Отговаряйки на въпрос на публицисти за настоящите му връзки с американския президент Доналд Тръмп, Макрон сподели: "Ще продължим да работим с него в вероятността на срещата на върха на Г-7 (в Биариц 24-26 август). Вчера организирахме телефонни диалози с него ".

Форт Брегансон е цитадела, извисяваща се на канара над водите на средиземноморското крайбрежие, ситуирана по средата сред Ница и Марсилия. Това военно барикада е превърнато в лятна резиденция на президентите на Франция от военачалник Де Гол, който е бил там през 1964 година. Това място е обичано и от президентите Жорж Помпиду, Валери Жискар д'Естен и Никола Саркози. Президентите Франсоа Митеран и Франсоа Оланд, в противен случай, рядко са отсядали там.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР