Френският писател Габриел Мацнеф, разследван за сексуално насилие над мамолетни,

...
Френският писател Габриел Мацнеф, разследван за сексуално насилие над мамолетни,
Коментари Харесай

Писателят Габриел Мацнеф заяви, че съжалява за педофилските си практики в Азия

Френският публицист Габриел Мацнеф, разследван за полово принуждение над мамолетни, съобщи, че съжалява за свои педофилски практики в предишното в Азия, само че в същото време посочи, че преди време не се е споменавало, че става въпрос за закононарушение, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Чуждестранен екскурзиант не би трябвало да се държи по този метод ", сподели той пред френската телевизия Бе Еф Ем Те Ве.

Младежи убиха рисков педофил в дома му, с цел да го ограбят

"Възрастният човек би трябвало да извърне глава настрана, да устои на изкушението. Съжалявам по същия метод, както го върша, когато нещо не е наред. Навремето се говореше за тласкане на малолетни към разврат, аморално държание, само че никой не загатваше, че става дума за закононарушение. Това се случи преди повече от 40 години. Бях отишъл там като екскурзиант и имаше млади момчета и девойки, които съблазняваха в наличието на служители на реда ", признава Мацнеф.

В началото на януари парижки съд стартира авансово следствие за принуждение над малолетни под 15-годишна възраст след публикуването на книгата "Съгласието " на Ванеса Спрингора.

Педофил, отвлякъл момиче: Не съм педофил, обърках я за сестричката ми

"Съгласието " е автобиографичен разказ. В него писателката споделя по какъв начин е била прелъстена от Габриел Мацнеф, когато още не е била навършила 14 години, и по какъв начин това се е отразило на живота й, в който главно място заемат депресиите ѝ.

Увлечението на Габриел Мацнеф по малолетните под 16-годишна възраст и секс туризма с млади момчета в Азия, което той разказва книгите си, дълго време бе толерирано в литературния свят.

83-годишният публицист нямал предпочитание да прочете книгата на Спрингора. "Никога няма да кажа нищо против нея ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР