Френският национален стадион бе превърнат в голям център за ваксиниране

...
Френският национален стадион бе превърнат в голям център за ваксиниране
Коментари Харесай

Националният стадион на Франция стана ваксинационен център

Френският народен стадион бе трансфорат в огромен център за имунизиране против, съобщи Франс прес. Предвидено е всяка седмица да бъдат поставяни по 10 хиляди дози от имунизацията на Стад дьо Франс, в северното предградие на столицата Париж Сен Дени.
Именно на този стадион се игра финалът на международното състезание по футбол във Франция през 1998 година, донесъл историческа първа купа на домакините. А през днешния ден – той е място, на което мнозина ще си слагат ваксина, с вярата да преборят пандемията.
 Огромен растеж на пациентите на интензивно лекуване поради Коронавирус във Франция Огромен растеж на пациентите на интензивно лекуване поради Коронавирус във Франция
Франция записва рекорден растеж на пациентите, признати в интензивно поделение поради COVID-19, съобщи Ройтерс. За последното денонощи...
Друга " икона " на френския футбол - Стад Велодром на Олимпик Марсилия, към този момент приема сходен имунизационен център. Целта е имунизационната акция в страната да бъде ускорена, с цел да бъде овладяно разпространяването на новия ковид.
Центърът в Сен Дени е екипиран с дози от имунизациите на американските компании Moderna и Pfizer/BioNTech. Той ще работи от 9 до 20 ч. шест дни в седмицата, като половината дози са непокътнати за поданици на северното парижко предградие. Бедният департамент с към 1,6 милиона поданици бе с най-високата смъртност по време на първата вълна на ковид във Франция, а в този момент е с най-вече инфектирани на глава от популацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР