Френският национал Венсан Поарие е обект на интерес от най-титулувания

...
Френският национал Венсан Поарие е обект на интерес от най-титулувания
Коментари Харесай

Бостън се интересува от борец №1 на Евролигата

Френският национал Венсан Поарие е обект на интерес от най-титулувания тим в историята на НБА - Бостън, оповестява L’Equipe. 25-годишният център не е избиран в Драфта, само че на два пъти е играл в Лятната лига, надлежно за Орландо и Бруклин, а понастоящем е част от испанския първокласен Баскония.

Поарие е висок 213 сантиметра и през този сезон е най-хубав герой в Евролигата със приблизително 8.1 овладени отскочили топки на мач. Договорът му с баските е за още един сезон и изтича през лятото на 2020 година. Самият баскетболист съобщи, че е поласкан от сходен интерес, само че не би отишъл непременно в НБА, изключително в случай че не получава нужните игрови минути.

“Хубаво е, когато чуваш сходни неща, само че в този момент би трябвало да се съсредоточвам върху остатъка от сезона с Баскония. Не мога да разясня повече, тъй като имам контракт със настоящия си клуб”, безапелационен е французинът, който има по 11.3 точки, 8.1 битки и 1.1 асистенции приблизително на мач в Евролигата този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР