Френският национал Руди Гобер само е намекнал на какво е

...
Френският национал Руди Гобер само е намекнал на какво е
Коментари Харесай

Гобер тепърва ще показва най-доброто от себе си

Френският национал Руди Гобер единствено е загатнал на какво е кадърен и занапред ще разкрие първия си капацитет. Самият той изрази това мнение, откакто през последните два сезона непроменяемо записваше “дабъл-дабъл” приблизително на мач, а през месец юни увенча израстването си с премията за “Най-добър защитник” на годината в НБА.

26-годишният европеец играе в Щатите от 2013 година насам и досега е бил част само от тима на Юта. Французинът показа, че най-голямото му предпочитание е да няма здравословни проблеми, с цел да може да покаже какво в действителност може под кошовете.

“Най-важно е да бъда задоволително мощен и да нямам травми през целия сеозн. И да не спирам да усъвършенствам играта си. Смятам, че към този момент единствено съм загатнал какво мога - и в двете етапи на играта. Тепърва ще демонстрирам най-хубавото от себе си”, сподели Гобер.

“Мисля, че съм подобрил бързината си. Харесва ми да се боксирам. А и на кръга узнавам доста разнообразни неща, които са ми от изгода после”, прибавя Руди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР