Френският министър на културата е хоспитализиран с COVID-19, последният разболял

...
Френският министър на културата е хоспитализиран с COVID-19, последният разболял
Коментари Харесай

Франция е ударена от трета вълна коронавирус, министърът на културата е в болница

Френският министър на културата е приет в болница с COVID-19 , последният разболял се върховен служите, защото нацията е ударена от трета вълна коронавирусни инфекции, оповестява АП.

74-годишната Розлин Бачелот разгласи, че се е оказала позитивна и хоспитализацията й е била обществено оповестена в сряда, тъкмо когато министърът на заетостта Елизабет Борн напусна болничното заведение.

Вирусът набира скорост във Франция, като отделенията за интензивно лекуване в района на Париж, Северна и Югоизточна Франция са претъпкани .

Президентът Еманюел Макрон разгласи във вторник, че Франция ще форсира акцията си за имунизиране .

" Не сме имали толкоз огромен брой одобрявания в лечебни заведения за 24 часа от началото на първата вълна ", сподели в сряда ръководителят на държавната болнична система Мартин Хирш.

Франция има над 93 000 смъртни случая , свързани с вируса, а в региона на Париж степента на зараза за 20 до 50-годишните е над 700 за 100 000 поданици и още по-висока в бедния район Сен-Сейнт-Дени на север и на изток, 800 за 100 000, съгласно шефа на здравната система в региона на Париж Аурелиен Русо.

Лекарите оповестяват за все по-голям брой случаи на младежи без други здравословни проблеми , влизащи в отделенията за интензивно лекуване .
 Макрон настоя Франция да форсира имунизацията
Макрон настоя Франция да форсира имунизацията

Франция си сложи за цел да имунизира 10 милиона души доникъде на април и 30 милиона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР