Френският гранд излиза за последния си двубой за календарната 2021

...
Френският гранд излиза за последния си двубой за календарната 2021
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лориен - ПСЖ, Меси титуляр без Неймар и Мбапе

Френският гранд излиза за последния си дуел за календарната 2021 година. В мач от 19-ия кръг на Лига 1 тимът гостува на намиращия се в зоната на изпадащите Лориен, който обаче изненадващо ги победи с 3:2 при срещата на този стадион от предходната акция.
Парижани ще са без две от огромните си звезди - Килиан Мбапе и Неймар, а отговорността за положителното коледно въодушевление у почитателите им ще падне върху Лионел Меси. Мачът стартира в 22:00 часа българско време и ще можете да го следите .
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
ПСЖ: Навас, Нуно Мендеш, Кимпембе, Маркиньос, Хакими, Ерера, Гай, Вайналдум, Ди Мария, Меси, Икарди
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Неймар е навън от дуела поради травма, до момента в който Килиан Мбапе поради насъбрани жълти картони. Проблемите за Маурисио Почетино обаче не свършват дотук, като той няма да може да разчита още на Бернат, Дагба, Дракслер, Керер, Курзава, Мендеш, Верати и Дина.
Парижани са безапелационни водачи и имат преднина от 13 точки пред втория Олимпик Марсилия, който е и с мач по-малко. Лориен пък е на предпоследното място, само че и единствено на точка от избавителното 17-о място.
ПСЖ губи точки в две от последните си три гостувания в Лига 1, само че все пак има единствено едно проваляне в предходните 17 визити в шампионата (13 победи, 3 равенства и 1 загуба). Столичани са спечелили 8 от последните си 9 мача на този стадион, само че тъкмо последният бе изгубен със зрелищното 2:3.
Лориен е запазил мрежата си суха в 75% от мачовете вкъщи през този сезон. Освен това тимът е спечелил 3 от 4-те мача в Лига 1 като хазаин, в който са стартирали като цялостен новобранец.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР