Френският гранд е стартирал разговори с ръководството на , за

...
Френският гранд е стартирал разговори с ръководството на , за
Коментари Харесай

Не кой да е, а ПСЖ спасява Антонио Конте и Тотнъм от скандален играч

Френският гранд е стартирал диалози с управлението на , с цел да разиска вероятно привличане на полузащитника Танги Ндомбеле, който сигурно няма бъдеще в Лондон под управлението на Антонио Конте.
Рекордната покупка в историята на " шпорите " за последно се появи в игра на 9 януари в мач от 1/32-финалите за ФА Къп. Французинът тотално разочарова треньори и почитатели с играта си и разумно бе сменен през второто полувреме. Ндомбеле обаче не бе удовлетворен от това решение на Конте и непосредствено се насочи към съблекалните.
На идващия ден (10 януари) медиите на Острова написаха, че изобретателният халф повече няма да играе за Тотнъм, защото на всички в клуба към този момент им се е изчерпало търпението към него. Ндомбеле, който дойде от Лион през 2019 година, по този начин и не съумя да разгърне изцяло капацитета си и съгласно мнозина анализатори повода за това се крие в неналичието на професионализъм и дисциплинираност.
Известно издание " Goal " написа, че ПСЖ няма нищо срещу да вземе Ндомбеле чартърен и да го тества до края на сезон 2021/22, а самият футболист също би бил удовлетворен, в случай че се завърне във Франция.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР