Френският фигурист и участник на две олимпиади Морган Сипре бе

...
Френският фигурист и участник на две олимпиади Морган Сипре бе
Коментари Харесай

Европейски шампион по фигурно пързаляне изпращал снимки на пениса си на 13-годишна

Френският фигурист и участник на две олимпиади Морган Сипре бе упрекнат в полов тормоз. За абсурда оповестиха първо американските медии, защото хипотетичното закононарушение е било осъществено на територията на Съединени американски щати.

Според USA Today през 2017 година спортистът е изпратил две фотоси на пениса си на 13-годишна американска фигуристка. Двамата се срещнали на пързалка покрай Тампа, щата Флорида, където упражнявали. Родителите на жертвата желали да подадат тъжба в полицията, само че историята била покрита от треньорите на Сипре - Джон Цимерман и Силвия Фонтана. Те привикали младата фигуристка и я заплашили с вероятен тормоз в обществените мрежи, тъй като " никой нямало да й повярва ". Особено във Франция, където почитателите обичали Сипре. Треньорите, които са съпрузи, даже се пробвали да й вменят виновност, заявявайки й, че е получила фотосите, тъй като " е хубава, а мъжете имат своите потребности ".
 Треньорите предизвестили момичето да не оповестява за случая в полицията или американския Център за безвреден спорт. Случаят обаче е докладван на SafeSport през август от другар на фамилията на жертвата и организацията е почнала следствие.

Самият Морган Сипре, който тренира в Съединени американски щати от 2016 година, отхвърли коментар пред USA Today с думите: “Не мога да приказвам с вас за това. Нямам какво да кажа за тези обвинявания, тъй че скърбя, само че не мога да приказвам с вас.”
 Французинът е европейски първенец за 2019 година и бронзов медалист при спортните двойки от Световното през 2018 година с партньорката си Ванеса Джеймс, с която се пързалят от 2011 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР