Френският елитен Брест, който е на 13-о място в Лига

...
Френският елитен Брест, който е на 13-о място в Лига
Коментари Харесай

Лудогорец отхвърли оферта от Франция за Доминик Янков

Френският първокласен Брест, който е на 13-о място в Лига 1, извади оферта за правата на национала на Лудогорец Доминик Янков, гръмнаха локалните медии нощес. Според информациите клубът е изпратил публично предложение за офанзивния халф. Разговорите са траяли до късно през вчерашния ден, само че са приключили без да се стигне до договорка. Едно от предложенията е било за взимането на играча чартърен до края на акцията с опцията по-късно да бъде закупен, написа Тема Спорт.

През есента Доминик Янков изигра 18 турнирни мача, в които вкара два гола. Наред с това 21-годишният плеймейкър взе участие в един дуел за Купата на България, както и в конфликта за Суперкупата с ЦСКА (4:0). Младокът бе на терена и в общо 9 от срещите на разградчани в квалификациите за Шампионската лига и груповата фаза на Лига Европа.

В Лудогорец започнаха да постановат Доминик Янков през сезон 2020/21. Тогава офанзивният халф вкара 5 гола в 28 дуела в шампионата. Преди това той изкара една акция като преотстъпен в Ботев (Враца).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР