Френският чар няма нищо общо с това колко пари имате

...
Френският чар няма нищо общо с това колко пари имате
Коментари Харесай

Джейми Кат Калън представя Парижка школа по чар

Френският сексапил няма нищо общо с това какъв брой пари имате или какъв брой сте красиви или известни, или с положителни връзки, или какъв брой хубави облекла притежавате. Той зависи напълно от това да извлечете максимума от даденото ви по рождение и – още по-важно – по какъв начин се справяте с провокациите в живота.
Надникнете към красивите парижки улици, живописните градини, музеи и емблематични забележителности.
Магията на Париж ще ви преобрази от вътрешната страна на открито и ще извади на напред във времето увереността ви, вашата загадъчна и изтънчена същина. Ще ви разкрие тайните на хубостта, които френските дами владеят до съвършенство.
В бестселъра „ Французойките не спят сами “ Джейми Кат Калън разкрива тайните на любовта и насладата от живота на най-енигматичните дами. Сега тя споделя още повече детайлности за традициите и светогледа, залегнали в основата на именития френски жанр и метод на живот. След множеството си визити в страната и другарство с французи тя е безапелационна, че сърцето на културната им традиция е концепцията да внесеш сексапил във всичко – от персоналния жанр и дребните елементи в всекидневието до безупречните обноски и връзките с близките.
Тази книга е не просто справочник по френски сексапил и романтика, тя е въодушевяващ манифест на интелекта, мощния дух и самоуважението, с които в действителност дамата притегля мъжете. Благодарение на препоръките в нея всяка дама може да внесе парижки сексапил в живота си, като си купи красиво цвете, избере знаковия си цвят или си напомни магията на танца. Независимо от кои дребни хитринки ще се възползвате, сигурно ще започнете да изпитвате повече наслада от живота и самоуверено ще разгърнете своята характерност. А във възхитените погледи на близките ще виждате единствено удостоверение на вашето обаяние!
Джейми Кат Калън е американска писателка. От дете тя е очарована от мистериозния сексапил и изтънченост на французите. Научава доста за техния метод на живот и светоглед от баба си, която е французойка. Именно тя я въодушевява да замине за Париж, където се среща с доста дами и мъже, взема десетки изявленията, усъвършенства езика си и събира задоволително материал, с цел да напише няколко книги, измежду които са „ Бонжур, благополучие! “, „ Парижката школа по сексапил “ и „ Французойките не спят сами “, която излезе на българския хартиен пазар предходната година и се радва на голям интерес от страна на читателите.
Джейми списва и начин на живот рубрики в известни списания.
За себе си твърди, че е обезсърчителен романтик и обича всичко френско.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР