Френският автомобилен производител Peugeot SA обяви във вторник, че планира

...
Френският автомобилен производител Peugeot SA обяви във вторник, че планира
Коментари Харесай

Peugeot се преобразува

Френският авто производител Peugeot SA разгласи във вторник, че възнамерява да промени правния си статут на по този начин наречената европейска компания (Societas Europaea, или SE). Решението би трябвало да бъде взето по време на идващото заседание на акционерите, заяви АП.

Този тип корпоративен статут е основан за, наред с други неща, да улесни по-лесното прекачване или обединение с други компании, регистрирани в държавите-членки на Европейския съюз .
 Шефът на Peugeot-Citroen написа оставката си
Шефът на Peugeot-Citroen написа оставката си

Оставката на Варен е разследване на сливането

" Проектът за превръщане на Peugeot в европейска компания няма да окаже въздействие върху ръководството, интервенциите, организацията или мястото на регистрация на [фирмата], само че ще разреши на Групата да приведе своята правна конструкция в сходство с икономическото и общественото състояние. Трансформацията на Peugeot ще докара до смяна в правната му форма, без да се понижат сегашните права на акционерите или други заинтригувани страни , така и така да повлияе на местоположението на централното ръководство на сдружението или на неговото централизирано ръководство във Франция ". Това се показва в известие от автомобилния колос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР